2019. szeptember 15-én vasárnap, már a kora reggeli órákban, fáradtságot nem ismerve szép számmal gyülekeztek a környei tóparton a horgász és főző csapatok az első alkalommal megrendezett Transintertop horgász- és főzőverseny alkalmából.
A Transintertop-munkatársakból és családtagokból álló csapatok nagy lelkesedéssel, kellemes társaságban és szikrázó napsütésben készültek a legnagyobb fogásra és a legfinomabb paprikás krumpli elkészítésére.
Nagy örömünkre szolgált, hogy a barátilag versenyző csapatok támogatására sok, versenyben nem induló kolléga is kilátogatott.
A horgászat és a főzés körüli izgalmak és a vidám beszélgetések mellett hamar eltelt a délelőtt és sor kerülhetett a versenyek eredményeinek kihirdetésére.

A horgászverseny díjazottjai a verseny ideje alatt kifogott összes hal mérlegelésével kerültek megállapításra.

A 12 horgász csapat díjazottjai:
1. Veres Sándor és Cselényi József
2. Kiss Sándor és Hetzl Gábor
3. Glász Béla és Szabó József

Különdíj a legnagyobb halért: Veres Sándor részére
Különdíj a legifjabb horgásznak: Bereczki Ada részére

A főzőverseny legjobbjait a 4 főből álló szakmai zsűri választotta ki.

A 6 főzőcsapat díjazottjai:
1. Zsoldos Kata és csapata
2. Bereczki Bálint és csapata
3. Klébert Ottó és csapata

Az eredményhirdetést követően elfogyasztásra került a paprikás krumpli, majd a gyönyörű időben és környezetben kötetlen beszélgetéssel folytatódott az esemény.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden résztvevő csapatnak, családtagnak, szurkolónak, kilátogatónak és mindenkinek, aki a szervezésben és a lebonyolításban részt vett.
Reméljük, hogy az együtt töltött vidám pillanatok mindenki számára emlékezetesek maradnak.
Várjuk a folytatást. 😊