– avagy jubiláns köszöntés és faültetés a Transintertop Kft-nél

 

Cégünk közel negyedszázados múltjára visszatekintve a hosszútávú, tudatos tervezés, és a tartós együttműködési szándék mindig is fontos pillérét alkották stratégiánknak. Ez a gondolkodás jellemez bennünket legyen szó akár a környezetünkről, akár a kollégáinkról, ami és akik nélkül a Transintertop nem állhatna ma hazánkban a 4. helyen a 100%-ban magyarországi magánszemélyek tulajdonában lévő közúti fuvarozással foglalkozó vállalat között.

Emellett a megfontolt, dinamikus fejlődésünk  –  melynek ékes példája a napjainkban zajló raktárbővítési projektünk, a flottánk folyamatos fejlesztése –  rávilágít arra a tényre, hogy ha kiveszünk valamit a rendszerből, akkor annak megfelelő mennyiségű energiát – lehet, hogy teljesen máshol, máshogyan – de megpróbáljuk visszaadni. Elkötelezetten küzdünk, hogy a munkánk során kibocsátott szén-dioxid mennyiséget minden lehetséges módon kompenzáljuk. Amellett, hogy az üres rakterek kihasználásával, a fuvar útvonalak optimalizálásával, a legszigorúbb emissziós szabályozásoknak megfelelő vontatók vásárlásával csökkentjük a környezeti terhelést, úgy gondoltuk, hogy közösen, saját fizikai erőnkkel is szeretnénk tenni a környezetünkért.

Ezen célok és gondolatok mentén – sajnos a járványügyi korlátozások miatt csak szűkkörű esemény keretein belül cégünk minden részlegéről csatlakozó kollégával közösen jubiláns köszöntő ünnepséggel tisztelegtünk a múltban elért eredményeink előtt, amire alapozhatjuk a jövőnket és szimbolikus faültetéssel kifejezve hitünket a fenntartható jövőben, közösen ültettünk el 15 db fát az újonnan elkészült logisztikai csarnokunk melletti területen.

Hihetetlen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a jubiláns ünnepségünkön köszönthettünk 9 kollégánkat, akik 10 éve, 3 kollégánkat, akik 15 éve és 1 kollégánkat, aki 20 éve kitartó munkájukkal járulnak hozzá a Transintertop Kft. sikereihez. Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni mindannyiuk felé lojalitásukért és az évek során nyújtott teljesítményükért. Ezen esemény keretein belül mondtunk köszönetet a cégünknél eltöltött hosszú évek után nyugállományba vonuló kollégáiknak is. Illetve átadásra kerültek a „Transintertop- bárhol, bármikor” című fotóverseny nyerteseinek díjai is.

Köszönjük kollégáinknak, hogy velünk együtt hisznek abban, hogy tisztelve a múltat, tudatosan és közösen kell építenünk a jövőt.