Sikeres volt a TIT belépője a Hajdúszoboszlói Kamionos fesztiválon

Kelet felé nyit a Transintertop

 

A Nyugat-Magyarországon már jól ismert és elismert, a hazai és a nemzetközi fuvarozásban a TOP15-ben szereplő környei székhelyű Transintertop Kft. célul tűzte maga elé, hogy az ország keleti részében is bemutatkozzon. Ennek jegyében első alkalommal vettek részt augusztus 10-13. között a XII. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozón, mely hazánk egyik legismertebb kamionos rendezvénye.  A kiállításról, annak céljairól, eredményeiről a Transintertop Kft. két munkatársát, Tóth Luca Flottaoperátori vezetőt, és Janóné Erl Margit, HR-generalistát kérdeztük.

 

A keleti nyitásnak több előnye is lehet

Tóth Luca: – A tavaly ősszel útjára indított és továbbfejlesztett marketing- és toborzási stratégiánk egyik lépéseként fogalmazódott meg, hogy a már megszokott online hirdetéseken felül, szakmai rendezvényeken is jelenjünk meg és öregbítsük a cég hírnevét. A vezetőséggel úgy gondoltuk, hogy eredményesebbé tud válni a toborzásunk, ha a közösségi felületeken megjelenő hirdetéseinkhez valami személyesebbet is tudnak kapcsolni az érdeklődök.

A toborzáson felül nem titkolt célunk az, hogy a különböző szolgáltatásainkat is népszerűsítsük országos szinten, hiszen optimális a telephelyünk elhelyezkedése ahhoz, hogy a nyugati irányba közlekedő fuvarosok könnyedén útba tudják ejteni.

Egy ilyen jellegű kamionos találkozón való részvétel egymagában képes valamennyi célkitűzésünket szolgálni.

 

Janóné Erl Margit: – Ez nem csak szakmai, de a családokat is megszólító esemény volt, színes programokkal, zenei fellépőkkel, ügyességi vetélkedőkkel – kamionhúzó-, szerszámtartó versennyel, kipufogó hangnyomás-méréssel, gyorsulási és drift-bemutatóval. A fesztivál fénypontja a kamionos felvonulás volt, ahol közel 550 vontató több, mint 3 órán át kígyózott végig a városon.

 

 

TIT sofőrként a távoli lakhely nem akadály

Tóth Luca: – A Transintertop nemzetközi gépjárművezetői profiljában nem probléma a távolról történő munkába járás. Jelenleg is dolgoznak nálunk olyan kollégák, akik az ország másik felében rendelkeznek lakhellyel. Számukra kedvező a kéthetes nemzetközi munkavégzésünk, ahol 10 vagy 11 ledolgozott nap után 3 vagy 4 napot tölthetnek otthon – egyéni választás szerint.

 

Marvin, a kamionos kutya volt a legnépszerűbb

Tóth Luca: – Sokféle attrakcióval készültünk, hogy emlékezetes legyen az első szereplésünk. Az első ilyen, hogy a megszokott rendezvénysátrak helyett, mi egy transintertopos pótkocsit rendeztünk be kiállítótérként, amire bárki feljöhetett. Ezenkívül készültünk nyereményjátékkal is, amire hatalmas volt az érdeklődés kicsik és nagyok között egyaránt! Ez, a TIT-TOTO feladatlap 13+1 kérdést tartalmazott, a helyes válaszokat pedig a honlapunkon és a Facebook oldalunkon lehetett megtalálni. Ez is a marketing stratégiánk része volt, hogy ezeket a felületeinket is megismerjék a hozzánk látogatók. A helyes kitöltést transintertopos vászontáskával díjaztuk, melyhez egy TIT-es repohár és egy jegyzetfüzet is tartozott. Ezenfelül belekerült a szolgáltatásainkat, – a kamionmosót, a szervizünket és a TIT-Bisztrót – bemutató szóróanyag is, hisz mint korábban említettem, célunk az is, hogy tudjanak ezekről a felénk közlekedő (nem csak) kamionos kollégák.
Ezenfelül ingyenes ajándékként osztogattunk a standunknál járóknak TIT-es kamion formájú autóillatosítót és hűtőmágneseket is, hisz így biztosan emlékezni fognak ránk a későbbiekben azok is, akik esetleg a nyereményjátékon nem szerettek volna részt venni.

 

– A toborzási szórólapunk különlegessége az volt, hogy arra – egy belső villámfotó pályázat keretében – a sofőr kollégáink által munka közben készített fotók közül a legtöbb like-ot kapott kép, illetve készítőjének neve került az elérhetőségünk, és néhány kifejezetten a sofőrjelöltjeinknek szóló információ mellé.

– A legnagyobb attrakciónak mégis Marvin, a saját céges belépőkártyával, céglogós kendővel rendelkező tacskó számított. A négykezes sofőrpárost, akik nem mellesleg a fesztivál tombola fődíját, egy Pannonia motort is megnyertek, minden útjukon elkíséri kis segítőtársuk. Mindez beszédesen példázza, hogy a Transintertop nem csak környezet-, család-, de állatbarát vállalkozás is.

Csapatépítésnek sem volt rossz

Janóné Erl Margit: – A kitelepülés, a közös utazás, a lufifújás, a díszítés, a kötetlen beszélgetések növelték a csapatkohéziót, ahogy a közös cél, a közös projekt is, amit mindenki magáénak érzett. Büszkék vagyunk arra, hogy a méretünk, a teljesítményünk alapján ott vagyunk a TOP15-ben, közös erővel törekszünk a TOP5 felé, de mégsem jellemző ránk a multiasodás. Meg tudtuk tartani a családias légkört, és szerintem ez az, amiért igazán érdemes itt dolgozni. Ez a kiállításon is érezhető volt, vonzotta a látogatókat a Transintertop standjáról kisugárzó jó hangulat, ami a TIT-eseket mindenkor jellemzi.

Tóth Luca: – A jó csapatszellem bizonyítéka az is, hogy a TIT-es fiúk beneveztek a kamionhúzó-versenybe is, ahol ugyan helyezést nem sikerült elérniük, de mint tudjuk, amúgy is a részvétel a fontos.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Cseh Teréz