Folyamatos a hatékonyságnövelés a Transintertopnál

Nyitott szerviz és kamionmosó a TIT-nél

 

A közelmúltban adtuk hírül, hogy a Transintertop Kft. környei telephelyén jelentős bővítést hajtott végre szervizében, illetve kamionmosójában. Ugyancsak örömhír, hogy ezek a szolgáltatások – immáron a megnövelt kapacitással – külső partnerek számára is elérhetőek, sőt, a vállalat folyamatosan hangsúlyt fektet a fejlesztésre, a hatékonyságnövelésre. Erről kérdeztük Gasparics Tamás operációs igazgatót.

 

– Mi mindent tettek ezúttal a hatékonyságnövelés érdekében?

– A szervezeti folyamataink rendszeres vizsgálata, az abból leszűrt tapasztalatok azt mutatták, hogy célszerű lenne az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatainkat átszervezni. Így 2023. április 1-jétől a gépjárműüzemeltetés teendőit átvettem Dobos Istvántól, az üzemeltetési igazgatónktól, aki ezzel egy letisztultabb területet, a létesítményüzemeltetést-beszerzést viheti tovább. A gépjárműüzemeltetés szorosan összefügg a fuvarozással, ezért is gondoltuk, hogy hatékonyabbá tehetjük azt, ha átkerül a fuvarozási részleghez. Így egy kézbe kerül minden a gépjárműveinkkel kapcsolatos feladat.

– Az átszervezés a külső és a belső szolgáltatásaink átgondolására, megújítására is jó apropót adott. A belső elszámolást segíti például, hogy házon belül, a saját igényeinkre szabva fejlesztjük tovább a vállalatirányítási rendszerünket. Kifelé is igyekszünk minél magasabb színvonalú megoldásokat nyújtani, hiszen mint köztudott, mind a szervizünk, mind a kamionmosónk nyitott, bárki számára elérhető egy előzetes időpontfoglalással. A szervizterület jelentős növelése, illetve a személyzeti létszám bővítése is ügyfeleink minél igényesebb kiszolgálását szolgálják, ahogy megújult nyitva tartásunk is. Szervizünk munkanapokon 8-16.30 között, a mosónk pedig meghosszabbított nyitva tartással, hétfőtől péntekig 8-17.30-ig várja az érdeklődőket. Mindkét szolgáltatásunk immáron szombaton is elérhető 8-14 óráig.

– Fejlesztés alatt áll időpontfoglaló-rendszerünk is, ami még hatékonyabbá teheti a külső és a belső elvárások összehangolását. A feladatunk ugyanis kettős, hiszen a külső partnerek mellett egy jelentős belső igénynek is meg kell tudnunk felelni.

 

– Kiknek és miért ajánlaná a szerviz- illetve a kamionmosó szolgáltatásaikat?

– A fő profilunk a haszongépjárművek karbantartása. 2005-ben azzal a céllal hoztuk létre szervizünket, hogy a saját Scania járműállományunkat a lehető legprofesszionálisabb módon tudjuk karbantartani. Ma már 1100 négyzetméteren, a lehető legkorszerűbb eszközökkel tesszük ezt. Az igényes szervizháttér mellett mégis talán a közel húsz éves szakmai tapasztalatunk lehet a legvonzóbb a haszongépjármű-tulajdonosok számára.

Ugyan a Scania, Schmitz és Kögel márkák szervizeléséhez rendelkezünk a legmagasabb szintű tudással, eszközökkel, alkatrészkészlettel és szoftverekkel, de minden más típusú vontatót, tehergépjárművet , illetve nyerges félpótkocsit is szakszerűen tudunk javítani.

Mindezek mellé figyelemreméltó alkatrészkészlettel biztosítjuk, hogy a javítás során felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban orvosolni tudjuk, és persze a lehető legkedvezőbb áron, amit nagyvolumenű beszerzéseinkkel tudunk garantálni.

 

– Telephelyünkön található modern kamionmosónkban vállaljuk nem csak komplett szerelvények, de lakókocsik és egyéb járművek teljes körű, külső tisztítását is. A háromkefés automata gépi mosáson túl lehetőség van az alváz- és motormosásra és az alumínium alkatrészek savazása is. Mosási tevékenységünk során folyamatos figyelmet fordítunk az egyes, fényezést és környezetet kímélő tisztítószerek és mosási technológiák megfelelő alkalmazására.

– Azon cégek tehát, akik fuvarozással, mezőgazdasággal vagy más egyéb, haszongépjárművekkel végzendő feladatokat látnak el, biztosan megtalálják a számításukat náluk, hiszen nyitottak vagyunk nem csak az eseti, de a szerződéses, havi elszámolású együttműködésekre is, akár egyedi árazással. Megbízóink számára a minőség garanciája, hogy a ránk bízott járművek szervizelését, mosatását a saját flottánknak is kijáró magas színvonalon végezzük.

– Környezettudatosságunkat jól tükrözi, hogy járműveink egy részén már környezetbarát napelemek biztosítják az áramellátást. A GreenEnergy hivatalos napelemrendszer telepítő partnereként Komárom-Esztergom vármegyében környezettudatos ügyfeleink számára is biztosítani tudunk hasonló megoldásokat.

 

– Konkrétan milyen szervizszolgáltatásokat kínálnak?

– A lokációnkban egyedülálló az a komplex szolgáltatáskör, amit nyújtani tudunk: flottaüzemeltetés, szervizszolgáltatás, a járművek gumizása, klímakarbantartás-javítás, a futóműbeállítás-javítás, motor- és váltófelújítás, fékmérés és minden autóelektronikai tevékenység, Tachográf-illesztés, eredetiségvizsgálat. Kiegészítő tevékenységünk az ADR oktatása és akár a felszerelések biztosítása is. Lehetőség van továbbá két, egyenként 60 tonnás hitelesített tehermérlegünk igénybevételére is.

– Nálunk minden egy helyen – az M1-es autópálya tatai lehajtójától alig néhány percre – elérhető, gyors és precíz megoldást nyújtunk kisebb és nagyobb javítások esetén is. Áraink is jóval barátságosabbak a gyári szakszervizekénél, ezért is érdemes hozzánk fordulni, ha igény merül fel bármilyen haszongépjármű üzemeltetésére, karbantartására.

Cseh Teréz