A Transintertop gondosan kezeli a logisztikát

Transintertop Kft. tudatosan és körültekintően bővülő cég. Székhelyük az észak-magyarországi Környe városában található. A Transintertop Kft. közvetlen hozzáféréssel rendelkezik Európán keresztül a központi útvonalakhoz. megteremtette a legjobb előfeltételeket a jövő számára. A Transintertop Kft. 1997-es alapítása óta. elkötelezetten dolgozott azon, hogy jelenlegi státuszát a közúti árufuvarozás, szállítmányozás és logisztika meghatározó szereplőjeként érje el Magyarországon. A vállalat növekedése arra késztette őket, hogy fenntartható szállítási és logisztikai megoldásokat kínálhassanak. Ezért döntöttek most úgy, hogy napelemeket szerelnek fel teherautóikba.

A startup megoldás az ügyfelek igényeire

A cég 1997-es alapítása a nemzetközi szállítási megoldás piaci igényén alapult. A történet a szállítmányozással kezdődött, majd a cég négy darab 24 tonnás jármű megvásárlásával alapította meg saját működését. 2004-ben a cég átköltözött jelenlegi létesítményeibe. Azóta a kezdeti 1000 négyzetméteres raktárépületük tetején további 25 négyzetméteres raktár területtel és létesítményekkel bővültek, hogy ügyfeleik áruit feladás előtt tárolják. A cég szolgáltatásait szervizműhellyel és autómosóval is bővítette. A legutóbbi fejlemény az intermodális szállítási szolgáltatások elindítása volt.

A flotta mára több mint 150 teherautóval és 185 pótkocsival bővült. Az alkalmazottak száma meghaladta a 300 főt, nyolc osztályra oszlik el. A cég fuvartervezői magasan képzettek, nagy tapasztalattal rendelkeznek a közúti fuvarozás tervezésében. A rugalmas és hatékony tervezés biztosítja a versenyképes szolgáltatást és a fenntartható közlekedést.

Transintertop

A fenntarthatóság több, mint üres szavak

A Transintertop Kft. számára kiemelten fontos a fenntartható közlekedés. Szállítmányozóként nagy felelősségük van a környezet védelmében. Fenntartható és környezetbarát megoldások kidolgozásán dolgoznak az egész vállalaton belül. Ez egy olyan munka, amelyet soha nem végeztek el. Ez egy folyamatosan fejlődő folyamat. Az egyik elsődleges cél, amely mellett elkötelezték magukat, a CO2-kibocsátás 50%-os csökkentése 2030-ig. Számos kezdeményezés indult már el, köztük az EcoVadis Silver tanúsítvány megszerzése és az intermodális szállítási szolgáltatás létrehozása. Ezzel a politikával összhangban született az a döntés, hogy napelemeket szerelnek fel teherautóikba.

Befektetés a jövőbe

A Green Energy/MIPV.pro képviselője jelen volt az első napelemes megoldások telepítése során az első két kamionra. Két Scania R-500 teherautóra 165 Wp-s napelemes megoldást telepítettek. Ugyanakkor a Transintertop Kft. az EUROPART tanúsítványt is kapott, mint a Green Energy/MIPV.pro termékeinek telepítőpartnere. A Transintertop Kft. szervizvezetője Gergely Balázs arról beszélt, hogy miért döntött úgy a cég, hogy napelemeket szereljen fel teherautóira: „Egyértelmű célunk, hogy csökkentsük cégünk C02-kibocsátását. Ezért mindig az új, innovatív megoldásokat keressük. A Green Energy/MIPV.pro megoldása iránt érdeklődtünk, miután beszéltünk az EUROPART kapcsolattartójával Egyik elsődleges célunk az üzemanyag-csökkentés, ami a gazdaság és a környezet szempontjából egyaránt előnyös. Ez az oka annak, hogy egyértelmű előnyt tapasztaltunk abban, hogy telepítőpartnerként tanúsítottunk, mivel rendelkezünk műhelyünkkel, így ezt a szolgáltatást másoknak is tudjuk ajánlani.”

Gratulálunk a Transintertop Kft.-nek. első törlesztőrészletükről és igazolásukról.

A cégről bővebben itt olvashat: transintertop.hu