A Transintertop Kft. nyerte el A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) a Qamcom Research and Technology C.E. Kft. támogatásával kihirdetett pályázatot, Az Év Fuvarozója: Innovációs díj kategóriában.

A pályázaton a Transintertop Kft. a saját fejlesztésű TransIT elnevezésű integrált vállalatirányítási rendszerével indult. Ennek sajátossága az, hogy kifejezetten a vállalat tevékenységi körére szabott komplex programról van szó. Hatékonyságát pedig az szavatolja, hogy a szoftver fejlesztésében a vállalat minden területéről vettek részt kollégák.

Úgy véljük méltán büszkék lehetünk arra, hogy a hazai erős mezőnyből a szakértői zsűri értékelése alapján a TIT került ki győztesként. Ez egy pozitív megerősítés számunkra, hogy jó úton haladunk és habár a fuvarozói szektor rengeteg nehézséggel küzd az elmúlt időszakban mégis képesek voltunk arra, hogy közösen olyan maradandót alkossunk, amellyel kivívhattuk a szakma legmagasabb rangú elismerését.

A díj átadására a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Fuvarozók Bálján került sor.”