A Transintertop Kft. 2023. decemberében gyűjtést szervezett az Oroszlányi Gyermekotthon számára, melynek eredményeképpen 573.000 Ft állt rendelkezésre az ajándékok beszerzésére.

A gyermekotthontól kapott lista alapján a befolyt összegből okos tévét, fülhallgatókat, gamer billentyűzeteket, rollereket, labdákat, konyhai eszközöket – turmix gépet, szendvics sütőt, szakállvágót, hajszárítót stb. – és rengeteg édességet sikerült vásárolni a lurkóknak.

A gyermekotthonban tartózkodó gyermekek nehéz körülmények között élő családokból érkeznek, mert szüleik nem tudják biztosítania számukra a megfelelő életkörülményeket.

A gyerekek kisebb csoportokban, az Őket felügyelő szakemberekkel – akik munkája, mindenki számára példamutató kell, hogy legyen, mert ember feletti türelemmel, odaadással vannak a gyermekek irányába – egy nagyon jól felszerelt, berendezett, külön lakrészekben élik mindennapjaikat, amely nagyon megnyugtató volt részünkre.

Az ajándékokat a gyermekotthon által rendezett karácsonyi rendezvény után kerültek átadásra.

Nagyon jó volt látni azt, hogy a gyermekek mennyire örülnek a legapróbb ajándéknak is.

Támogatásunkkal hagyományt szeretnénk teremteni, hiszen a gyermekek boldogsága és mosolya az élet legfontosabb velejárója kell, hogy legyen!

Minden egyes támogatónak köszönet jár, aki támogatta a kezdeményezést!